Inspirativní fotografie, kde je najdete?

Když zařizujeme novou kuchyni, hledáme nápady na výrobky, nevíme, co na Vánoce, tak brouzdáme po internetu a hledáme, co by se nám tak líbilo. Často také vyhledáváme nové módní kousky, účesy nebo třeba motivační knihy a citáty. Jaké stránky nám mohou pomoci při hledání pěkných obrázků?
obrázky a fotografie
Pinterest
Jednou z nejznámějších webovek je Pinterest. Najdete tu jednoduše vše. Od módy, přes recepty a vyrábění, až po cviky na bříško. Nejraději ji používám právě na recepty, protože podle nich můžu uvařit jak oběd a večeři, tak připravit občerstvení na party, namíchat drinky nebo upéct duhový dort. Mnoho obrázků se taky týká DIY (Do It Yourself), což v překladu znamená „udělej si sám“. Jsou to různé nápady na domácí vyrábění, šití, návody, jak udělat z trika sukni a podobně. V neposlední řadě se můžete dozvědět nějaké tipy o zdraví nebo si prohlédnout nenovější trendy, co se bydlení týká.
WeHeartIt
Je Americká webovka, kam všichni uživatelé mohou zveřejňovat vlastní fotografie a obrázky. Řekla bych, že tento portál je vhodný pro mladší věkovou generaci, ale své si najde určitě každý. Můžete stahovat tapety na Vaše mobilní zařízení, stáhnout a vytisknout si motivační citáty nebo objevíte nápady na dárky pro blízké.
Instagram
Má svoji aplikaci, kterou si každý můžete stáhnout do telefonu. Musíte si ale založit svůj účet, abyste mohli sdílet své příspěvky. Určitě zde najdete své kamarády a známé, kteří už tuto aplikaci využívají. První nápad zakladatelů Instagramu byl, že lidé mezi sebou budou sdílet to, jak se mají, pomocí fotek. Nyní už Instagram působí jako tržiště reklamy, nicméně inspirativních fotografií tu pořád naleznete spoustu! Osobně ji ráda využívám na hledání nových outfitů, kaváren a míst k objevování.
fotografie na počítači
Pixabay
Tato stránka se Vám může hodit, pokud máte založený svůj blog, kam potřebujete umisťovat fotografie, které můžete použít zdarma. Nemusíte se ani registrovat. Akorát do hledáčku zadáte Vámi hledaný termín a máte vystaráno.
 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Posted in Web